30% reducere și transport gratuit.

Plăți și transport

TIMP DE PROCESARE EXPEDIERE

Termenele de livrare menționate pe site sunt o indicație realistă bazată pe acordurile cu furnizorii noștri. S-ar putea întâmpla ca din anumite motive aceste date să nu poată fi respectate. Vom face tot ce ne stă în putere pentru a respecta aceste date!

Toate produsele noastre sunt realizate la comanda. Timpul de procesare a comenzii poate varia în funcție de cantitatea și cererea noastră (în timpul sezonului de vârf este mai lung). Comenzile nu sunt expediate în weekend sau sărbători.

Ocazional pot exista întârzieri în livrare.

 

Orice taxe de import, taxe sau taxe de intermediere datorate la momentul livrării sunt responsabilitatea exclusivă a clientului care îl primește. Bonurile de ambalare pentru expedieri internaționale nu pot fi marcate ca „cadou” sau cu prețuri modificate.

Confirmarea expedierii și urmărirea comenzii

Veți primi un e-mail de confirmare a expedierii odată ce comanda dvs. a fost expediată, care conține numărul dvs. de urmărire. 

Daune

Ruki Toys nu este responsabilă pentru niciun produs deteriorat sau pierdut în timpul transportului. Dar dacă ați primit comanda deteriorată, vă rugăm să ne contactați și vom depune o reclamație la transportatorul de expediere. 

Vă rugăm să păstrați toate materialele de ambalare și bunurile deteriorate înainte de a depune o reclamație.

PLĂȚI 

Plata se face în avans prin achiziționarea produsului sau serviciului de care aveți nevoie prin coșul nostru de cumpărături securizat. Acest lucru va asigura că toate comenzile sunt tratate cu aceeași prudență și securitate și va asigura o eficientizare productivă a muncii.

Odată ce plata este primită, achiziția dvs. va fi programată să fie finalizată și veți primi un e-mail în acest sens.

Prin plasarea comenzii pe site-ul nostru, sunteți de acord cu termenii noștri și că toate vânzările sunt finale.

Metode de plata:

Ruki Toys folosește aceste metode de plată pentru confortul dvs.:

  • Card de credit (VISA, Maestro, Mastercard)
  • PayPal

În cazul în care plata cu PayPal sau cu cardul de credit nu funcționează din cauza unor probleme tehnice sau când comandați o cantitate mai mare de produse, vă oferim și să plătim prin factură. Solicitați factura scriind la contact@rukitoys.com

 

 

Bunuri deteriorate în procesul de expediere:

Facem tot posibilul pentru a minimiza riscul de deteriorare. Totuși, aproximativ 1% din transporturi sunt deteriorate. 

  • Vă rugăm să verificați exteriorul cutiei când o primiți. Dacă există semne evidente de deteriorare, vă rugăm să faceți o fotografie dacă este posibil.
  • Dacă curierul este încă la dumneavoastră, vă rugăm să notați pe bonul de expediere menționând deteriorarea.
  • Dacă vreuna dintre părțile din interior este deteriorată, vă rugăm să faceți fotografii și să ni le trimiteți. Vom trimite altele noi cât mai curând posibil.