30% reducere și transport gratuit.

Serviciu clienți

   Oferim o garanție de 2 ani pentru fiecare dintre produsele noastre. Daca produsul prezinta defecte legate de calitatea fabricatiei sau materialelor, vom inlocui piesele deteriorate fara costuri suplimentare. Garanția este nulă dacă se constată că daunele au fost cauzate de utilizator sau de un montaj neconform.

   Colegii noștri de asistență vă stau mereu la dispoziție, pentru reclamații vă rugăm să ne contactați pe email la contact@rukitoys.com.

   Dacă observați că ambalajul unui colet este deteriorat, vă rugăm să faceți poze înainte de deschidere, apoi verificați toate piesele dacă au fost lovite. Daca anumite piese au fost deteriorate, va rugam sa ne contactati la adresa de email contact@rukitoys.com, atasati pozele si va vom rezolva cu placere oricare dintre problemele dumneavoastra in cel mai scurt timp.

   Toate produsele se livrează demontate și însoțite de o schiță de montaj, dacă întâmpinați dificultăți de asamblare, vă rugăm să ne contactați, iar echipa noastră vă poate oferi suportul necesar.